Utilitzem cookies pr√≤pies amb finalitat t√®cnica, no recaptem ni cedim dades de car√†cter personal dels usuaris. Clica AQU√ć, per a m√©s informaci√≥ sobre la Pol√≠tica de Cookies.

Cookies policy

QU√ą √ČS UNA COOKIE?

Aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació o personalitzes la forma en la qual es mostra el contingut. Els usos concrets que fem d'aquestes tecnologies es descriuen a continuació.

QUI UTILITZA LA INFORMACI√ď DE LES COOKIES?

Les dades emmagatzemades són tractades per l'entitat ARCADI PLA SA amb CIF A17022344 - amb domicili social a C/ MANEL QUER, 9, 17002, GIRONA

QUINS TIPUS DE COOKIES EXISTEIXEN?

Les Cookies poden classificar-se, en virtut de les seves característiques pròpies, dins de diverses categories.

  1. Segons l'entitat que la gestioni:
    • Cookies pr√≤pies: S√≥n aquelles que s'envien al teu ordinador i s√≥n gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del Lloc web.
    • Cookies de tercers: S√≥n aquelles que s'envien al teu ordinador i no s√≥n gestionades per nosaltres sin√≥ per una tercera entitat.
  2. Segons el termini de temps que romanen activades:
    • Cookies de sessi√≥: Aquest tipus de cookies recapten i emmagatzemen dades √ļnicament mentre l'Usuari accedeix al Lloc web.
    • Cookies persistents: Mitjan√ßant aquest tipus de cookies les dades segueixen emmagatzemades i poden ser accedides i tractades durant el per√≠ode definit pel responsable de la cookie, i pot anar d'uns minuts a diversos anys.
  3. Segons la finalitat:
    • Cookies t√®cniques: S√≥n aquelles que permeten a l'usuari la navegaci√≥ a trav√©s del lloc web, plataforma o aplicaci√≥ i la utilitzaci√≥ de les diferents opcions o serveis que el mateix ofereix, com per exemple, controlar el¬† tr√†fic¬† i¬† la comunicaci√≥¬†¬† de¬†¬† dades,¬†¬† identificar¬†¬† la¬†¬† sessi√≥,¬†¬† accedir¬†¬† a¬†¬† parts¬†¬† d'acc√©s¬†¬† restringit, recordar els elements que integren una comanda,¬† realitzar el proc√©s de compra¬† de¬†¬†¬†¬† una comanda,¬† realitzar¬† la¬† sol¬∑licitud¬† d'inscripci√≥¬†¬†¬† o¬† participaci√≥¬† en¬† un esdeveniment,¬†¬† utilitzar¬†¬† elements¬†¬† de¬†¬† seguretat¬†¬† durant¬†¬† la¬†¬† navegaci√≥,¬†¬† emmagatzemar continguts per a la difusi√≥ de v√≠deos o so o compartir continguts a trav√©s de xarxes socials.
    • Cookies de personalitzaci√≥: S√≥n aquelles que permeten a l'usuari accedeix al servei amb algunes caracter√≠stiques de car√†cter general predefinides, com per exemple l‚Äô idioma, la configuraci√≥ regional des d'on accedeix al servei, etc.
    • Cookies d'an√†lisi: S√≥n aquelles que permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i an√†lisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals¬† estan¬† ¬† La¬† informaci√≥¬† recollida¬† mitjan√ßant¬† aquest¬† tipus¬† de¬† cookies¬† s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web, aplicaci√≥ o plataforma i per a l'elaboraci√≥¬†¬†¬†¬†¬† de¬† perfils¬† de¬† navegaci√≥¬† dels¬†¬†¬† usuaris¬† d'aquests¬†¬†¬† llocs, aplicacions i plataformes, amb la finalitat d'introduir millores en funci√≥ de l'an√†lisi de les dades d'√ļs que fan els usuaris del servei.
    • Cookies publicit√†ries: S√≥n aquelles que permeten la gesti√≥, de la forma m√©s efica√ß possible, dels espais publicitaris que, si escau, s'hagi incl√≤s en el lloc web, aplicaci√≥ o plataforma des de la qual presta el servei sol¬∑licitat sobre la base dels criteris com el contingut editat o la freq√ľ√®ncia en la qual es mostren els anuncis.
    • Cookies de publicitat comportamental: S√≥n aquelles que permeten la gesti√≥, de la forma m√©s efica√ß possible, dels espais publicitaris que, si escau, l'editor hagi incl√≤s a la seva p√†gina web, aplicaci√≥ o plataforma des de la qual presta el servei sol¬∑licitat. Aquestes cookies emmagatzemen informaci√≥ del comportament dels usuaris obtinguda a trav√©s de l'observaci√≥ continuada dels seus h√†bits de navegaci√≥, la qual cosa permet desenvolupar un perfil espec√≠fic per mostrar publicitat en funci√≥ del mateix.

QUINS TIPUS DE COOKIES UTILITZA AQUEST LLOC WEB?

- A continuació, s'especifiquen les cookies en concret emprades en el present Lloc web:

Nom

Titular

Finalitat

Duració

_ga

_gid 

_gat

Google LLC.

(Google Analytics)

Analítiques:

  • Generar un identificador dusuari √ļnic, que √©s el que sutilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari, aix√≠ com la data de la primera i l√ļltima vegada que va visitar la web.
  • Registrar la data i l'hora d'acc√©s.
  • Comprovar la necessitat de mantenir la sessi√≥ d'un usuari oberta o crear-ne una de nova.
  • Identificar la sesi√≥n del usuario, para recoger la ubicaci√≥n geogr√°fica aproximada del ordenador que accede a la web con efectos estad√≠sticos.

_ga: 2 anys

_gid: 24 hores 

_gat: 1 minut

NID

IP_JAR

Google LLC.

(Google Analytics)

  • Emmagatzemen prefer√®ncies de l'usuari a la visualitzaci√≥ dels mapes de google.

6 mesos

1 mes

CONSENT

Google LLC.

 (Youtube)

  • CONSENT: Emmagatzemen prefer√®ncies de l'usuari a la visualitzaci√≥ dels mapes de google.

CONSENT: 18 anys

Aquesta taula pot ser actualitzada conforme a les cookies empleades a cada moment. T’ aconsellem que consultis la nostra Política de Cookies de forma regular.

ES REALITZEN TRANFER√ąNCIESS DE DADES A TERCERS PA√ŹSOS?

Pots informar-te de les transfer√®ncies a tercers pa√Įsos que, si escau, realitzen els tercers identificats en aquesta pol√≠tica de cookies en els seus corresponents pol√≠tiques (Veure els enlla√ßos facilitats en la taula anterior, a l'apartat de cookies de tercers).

 

COM DESHABILITAR I BLOQUAR COOKIES?

T' informem que, en qualsevol cas, pots desactivar o bloquejar les cookies activant la configuració del teu navegador, permitiéndoti rebutjar la instal·lació de totes o algunes de les cookies. En cas de no permetre la instal·lació de cookies és possible que no puguis accedir a algunes de les funcionalitats del present lloc web, i per tant, la teva experiència com a usuari en el lloc web resulti menys satisfactòria.

Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal¬∑lades en el teu equip mitjan√ßant la configuraci√≥ de les opcions del navegador instal¬∑lat en el teu ordinador. Per a m√©s informaci√≥ sobre com ajustar les seves configuracions de cookies en els seg√ľents navegadors, ti remetem a l'enlla√ß pertinent:

Internet Explorer

Firefox

Chrome

Safari

Opera

QUINS DRETS T√Č S SOBRE LES DADES PERSONALS APORTADES?

Com a usuari, pots exercitar els seg√ľents drets:

  • Dret d'acc√©s: Tens dret a obtenir per part de l'empresa confirmaci√≥ de si s'estan tractant o no les teves dades personals que, i si es el cas, quines dades tracta.
  • Dret de rectificaci√≥: Tens dret a obtenir per part de l'empresa, la rectificaci√≥ de les dades personals inexactes que et concerneixen. En la sol¬∑licitud de rectificaci√≥ haur√†s d‚Äô¬† indicar les dades que vols que es modifiquin.
  • Dret d'oposici√≥: Tens dret a oposar-te en qualsevol moment, per motius relacionats amb la teva situaci√≥ particular, al fet que dades personals que et concerneixin siguin objecte d'un tractament basat en l'inter√®s leg√≠tim de l'empresa. En aquest cas, l'empresa deixar√† de tractar les dades personals, tret que acreditem motius leg√≠tims imperiosos pel tractament¬† que prevalguin sobret us interessos, drets i llibertats, o per a la formulaci√≥, l'exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret de supressi√≥: Tens dret a obtenir per part de l'empresa, la supressi√≥ de les dades personals que et concerneixin..
  • Dret a la portabilitat de les dades: Tens dret al fet que l'empresa transfereixi les teves dades personals a un altre responsable del tractament. Nom√©s √©s possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l'execuci√≥ d'un contracte o al teu consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats..
  • Dret a la limitaci√≥ del tractament: Tens dret a sol¬∑licitar-nos que suspenguem el tractament de les teves dades quan: impugnes l'exactitud de les dades, mentre l'empresa verifica aquesta exactitud; hagis exercit el dret d'oposici√≥ a el tractament de les teves dades, mentre que es verifica si els motius leg√≠tims de l'empresa prevalen sobre els teus com interessat.
  • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l'elaboraci√≥ de perfils: Tens dret a no ser objecte d'una decisi√≥ basada √ļnicament en el tractament automatitzat, inclosa l'elaboraci√≥ de perfils, que produeixi efectes jur√≠dics o t'afecti significativament de manera similar.

En qualsevol moment, podràs exercir aquests Drets, mitjançant un escrit i acreditant la teva  personalitat dirigit a ARCADI PLA SA amb adreça de correu postal en C/ MANEL QUER, 9, 17002, GIRONA

A més, podràs presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals infringeix la legislació aplicable.

Arcadi Pla, SA utiliza diversos tipos de cookies (t√©cnicas, anal√≠ticas y sociales) √ļnicamente con la finalidad de mejorar la navegaci√≥n del usuario en el sitio web, sin ning√ļn tipo de objeto publicitario o similar.

Arcadi Pla, SA, a través de las cookies no recoge dato personal alguno. Todas las cookies, salvo las utilizadas por el sistema de estadísticas Google Analytics son temporales y desaparecen al concluir la sesión.

El usuario podrá, en cualquier momento, elegir qué cookies quiere que funcionen en este sitio web mediante:

  • La configuraci√≥n del navegador; (indicar enlace en cada navegador para habilitar o deshabilitar cookies)
  • Herramientas de terceros, disponibles on line, que permiten a los usuarios detectar las cookies en cada sitio web que visita y gestionar su desactivaci√≥n.

Ni esta web, ni sus representantes legales se hacen responsables ni del contenido ni de la veracidad de las políticas de privacidad que puedan tener los terceros mencionados en esta política de cookies.

La aceptación de la presente política implica que el usuario ha sido informado de una forma clara y completa sobre el uso de dispositivos de almacenamiento y recuperación de datos (cookies) así como que Arcadi Pla, SA dispone del consentimiento del usuario para el uso de las mismas tal y como establece el artículo 22 de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSI-CE).