Utilitzem cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recaptem ni cedim dades de caràcter personal dels usuaris. Clica AQUÍ, per a més informació sobre la Política de Cookies.

Inauguració de la subdelegació de govern a Girona

Inauguració de la subdelegació de govern a Girona

El dimecres dia 25 de novembre del 2009 es fa fer la inauguració oficial de la subdelegació del govern a Girona, que des de fa tres mesos funciona a l'antiga seu del Banc d'Espanya.
L'acte el va presidir el delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, que va destacar el treball i la gestió que s'han dut a terme perquè l'antiga seu del Banc d'Espanya «permet que l'edifici doni servei a la ciutat i la ciutadania».
En aquesta línia, Rangel va posar en relleu la voluntat que les noves instal•lacions «garanteixin un servei més proper i de qualitat al ciutadà».
Un gran nombre de diputats, senadors i alcaldes, així com personalitats de la societat civil gironina, van seguir l'acte d'inauguració i la visita posterior que es va fer per la nova seu de la subdelegació.
L'adaptació de les obres per a la nova funció feta per l’empresa gironinina Arcadi Pla, han suposat un cost de quatre milions d'euros.
El subdelegat a Girona, Francesc Francisco-Busquets, va agrair l'esforç en tot el procés.